İş Ortaklarımız

  • Alfa Laval
  • KSB

Alfa Laval 1893 yılında Gustaf De Laval isimli İsveçli bir mühendisin, sütün kremasını ayırmak için icat ettiği santrefüj seperatör ile endüstriyel hayatına başlamış ve aynı konuda, sütun pastörize edilmesi için plakalı değiştiricilerin geliştirilmesi ile plakalı ısı değiştirici konseptinde dünyaca en fazla tanınan firma olmuştur. 

Alfa Laval Dış Tic. Ltd.Şti. , Alfa Laval tarafından Türkiye de % 100 yabancı sermaye ile kurulmuş bir organizasyon olup, plakalı ısı değiştiricilerin bazı tipleri İstanbul'da, Alfa Laval Türkiye tarafından montaj edilmektedir. 

Füzyon Isı ,Alfa Laval ’in Trakya bölgesi ve İstanbul Avrupa yakası Bölge Sorumlusudur. 2001 yılından buyana Anadolu yakası endüstriyel tesislerde etkin olarak teknik hizmet ve çözümler sunmaktayız. 

Teknik Servis faaliyetlerimiz İstanbul ve Trakya bölgesinde etkin olarak verilmektedir. 

Kimya , Demir Çelik, Enerji , Kağıt , vb. Tesislerde prosess içindeki özel uygulamalarda Alfa Laval ile cooperasyon içinde çözüm sunmaktayız. 

Alfa Laval ’in Plakalı ısı eşanjörleri ,paslanmaz akış ekipmanları , Boryağı ve Hidrolik yağ seperatörleri için dizayn , satış ve teknik destek sağlamaktayız. 

Atölyemizde M3-M6-M6M-M10B-M10M Tipi eşanjörleri ve bunlara ait yedek parçaları stoktan teslim etmekteyiz

KSB Pompa Armatür San. ve Tic. A.Ş. , Türkiye’de kaliteli, uzun ömürlü ve az enerji tüketen pompa ve vanaları ile endüstriyel tesislerden şehir su şebekelerine, binalardan arıtma tesislerine, enerji santrallerine kadar uzun yıllardır hizmet vermektedir. 
Ankara’da bulunan 20.000 m2 açık, 7.000 m2 kapalı alana sahip fabrikası ile yatay norm tip, çok kademeli, inline tip ve hidrofor üretimi yapmaktadır.
Ankara Merkez Ofisi, Marmara Bölge Müdürlüğü ve Antalya, Bursa, İzmir, Adana, Trakya Uydu Bölge Müdürlükleri ile müşterilerimize her zaman yakın olmayı hedefliyoruz.
 

Ankara ve İstanbul’da bulunan Merkez servisleri ve Türkiye çapına yayılmış yetkili servisleri ile tüm tesislerde tamir, periyodik bakım, devreye alma, montaj süpervizörlüğü vb. tüm hizmetleri vermektedir.

Ayrıca Ankara’da bulunan fabrikamız, İstanbul ve Ankara’da bulunan Merkez Servislerimiz ve Türkiye’nin her tarafına yayılmış yetkili servislerimiz ile tüm servis problemlerinizin çözümünde size çok yakın olacağımızdan emin olabilirsiniz.

  • Ilaç Üretim Tesisleri
  • Kimya Proses Sanayi
  • Elektrik Santralleri
  • Kağıt Sanayii
  • Metal İmalat
  • Sıvı Gıda Sektörü
  • HVAC İnşaat
  • Tekstil Sektörü

Füzyon Group

Endüstriyel tesislerde mühendislik uygulamaları alanında faaliyet gösteren Füzyon GROUP, bünyesinde Füzyon ISI Malzemeleri Ltd. Şti. ve Füzyon Pompa Dağ. Paz. Müş. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak iki ayrı şirketten oluşmaktadır
İkitelli Demirciler Org. San. Sitesi E-2 Blok. No:411\B İkitelli/İSTANBUL
Tel : +90 0212 671 81 00 Faks : +90 0212 671 80 02